skip to Main Content

De Beach achter het café was, mede dank zij jullie allemaal, geslaagd! En uiteraard kunnen we niet stil blijven zitten. Dus hebben we een aantal gerechten samengesteld die jullie vast zullen bevallen. Zie de foto’s hierboven, klik op de foto om te vergroten. Deze worden als flyer rondgebracht in Nieuwveen en zijn ook verkrijgbaar in het café.

Let op: in principe staan we ieder 2e weekend met gegrilde kippen in de kraam op het dorp. Ieder 4e weekend hebben we de tapas box.

26 t/m 28 februari: tapas box

12 t/m 14 maart: gegrilde kippen

26 t/m 28 maart tapas box

Bel indien u meer info hierover wilt: 06-84086664.

De bezorgservice is voor Nieuwveen gratis. Vóór 16:00 besteld: op afgesproken tijd bezorgd! Ook af te halen in het café natuurlijk. Let op: in het café is een éénrichtingroute aangegeven!

Bestellen via 06-84086664 of via whatsapp.

Uiteraard is het café i.v.m. de nieuwe maatregelen rondom Corona gesloten. Afhalen van maaltijden is wel toegestaan. Neem daarbij de bekende voorzorgsmaatregelen in acht om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Ga je naar binnen om een maaltijd(en) af te halen, hou je dan aan de aangegeven (eenrichting)route.

(Nu even niet… we missen jullie, blijf gezond!) Er is van alles te beleven bij Café Inn ’t Lely Veldt! Bekijk hier welke evenementen er momenteel in de planning staan en zet ze in je agenda! Foto’s van evenementen kun je altijd terugvinden op onze facebookpagina natuurlijk. Heb je leuke foto’s, stuur ze naar ons, en we zetten ze er bij.

(Nu even niet…)  Nieuw: onze snackkaart! Hierop allerlei heerlijke hapjes voor bij de borrel, van Vlamtosti tot Bieterballen.

(Nu even niet…) Op zondag is de keuken altijd geopend vanaf 17:00 uur voor diverse heerlijke gerechten, o.a. malse biefstuk en heerlijke spare-ribs, inclusief salades en b.v. krulfriet.

(Nu even niet…) Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Simpel: aan de deur betaal je 5 euro (tenzij anders vermeld), daar krijg je een consumptiemunt voor en we gaan rond met lekkere hapjes. Een avond gezelligheid dus! Kijk hieronder voor de eerstvolgende optredens. Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen… Vraag naar de diverse mogelijkheden.

*Onder voorbehoud; het kan zijn dat de voorwaarden van opening horeca aangepast worden door de overheid!

*Tijdens feestavonden en live muziek is de keuken niet altijd open.

*Eerdere evenementen bekijken? Ga naar het Agenda Archief[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

There are no upcoming events at this time

Back To Top