skip to Main Content

Op 30 april opende Burgemeester Robbert-Jan van Duijn ons nieuwe Beach Club terras! Vanaf dit seizoen heeft Nieuwveen er een mega strand terras (200m2) bij. Gezellig genieten van een strandsfeer, midden in het dorp. Lekker loungen met een heerlijk wijntje of speciaal biertje, terwijl de kleintjes in het zand spelen. Met een prachtig uitzicht op de polders richting Zevenhoven en Nieuwkoop is het hier echt genieten en onthaasten.

In het AD is een leuk artikel geplaatst over de opening: kijk hier

Ook het Alphens Nieuwsblad was aanwezig: kijk hier

Op de menukaart staan diverse heerlijke lunch- en borrelgerechten (ook vega!) Ook onze dinerkaart is weer vernieuwd. En voor de liefhebbers: we hebben nog meer soorten speciaal biertjes!

Openingstijden: van dinsdag t/m donderdag vanaf 16:00 uur. Van vrijdag t/m zondag vanaf 11:00 uur. Reserveren: 06-84086664. Kijk ook eens op onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes.

Neem de bekende voorzorgsmaatregelen in acht om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Gaat u naar binnen voor een toiletbezoek, hou je dan aan de aangegeven (eenrichting)route.

Zeker zijn van een plekje? Reserveer, bel 06-84086664

(Nu even niet… we missen jullie, blijf gezond!) Er is van alles te beleven bij Café Inn ’t Lely Veldt! Bekijk hier welke evenementen er momenteel in de planning staan en zet ze in je agenda! Foto’s van evenementen kun je altijd terugvinden op onze facebookpagina natuurlijk. Heb je leuke foto’s, stuur ze naar ons, en we zetten ze er bij.

(Nu even niet…) Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Simpel: aan de deur betaal je 5 euro (tenzij anders vermeld), daar krijg je een consumptiemunt voor en we gaan rond met lekkere hapjes. Een avond gezelligheid dus! Kijk hieronder voor de eerstvolgende optredens. Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen… Vraag naar de diverse mogelijkheden.

*Onder voorbehoud; het kan zijn dat de voorwaarden van opening horeca aangepast worden door de overheid!

*Tijdens feestavonden en live muziek is de keuken niet altijd open.

*Eerdere evenementen bekijken? Ga naar het Agenda Archief[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

There are no upcoming events at this time.

Back To Top