skip to Main Content

Vanwege de huidige omstandigheden is het op dit moment (nog) niet mogelijk om feesten te organiseren. Zodra de richtlijnen veranderen, hoort u dat van ons.

Het is uiteraard wel mogelijk om nu al een avond te reserveren, zodat u verzekerd bent van die datum, zodra de mogelijkheid zich voordoet om weer een feest te mogen organiseren. Bel: 06-84086664 voor uw reservering.

Op zoek naar een goede locatie voor je bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid? Bij Inn ’t Lely Veldt ben je hiervoor aan het goede adres! Neem contact met ons op, of loop eens binnen en vraag naar de mogelijkheden!

Onze uitgebreide keuken, sfeervolle kroeg en vriendelijke personeel zullen ervoor zorgen dat jouw feest gegarandeerd slaagt!

Enkele mogelijkheden voor uw feest: DJ, live muziek, podium, hapjes uit de keuken, complete catering, beerpong, darten etc.

Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen… Vraag naar de diverse mogelijkheden.

slide2

Back To Top