skip to Main Content

Sinds 1 juli 2012 zijn wij de trotse eigenaren van Café Inn ’t Lely Veldt. We hebben het café sinds die tijd een flinke make-over gegeven. Onder andere hebben we een nieuwe toilet groep, beter geïsoleerde muren en een volledig nieuwe uitstraling voor de kroeg weten te verwezenlijken.

Mede door deze verbouwingen kunnen we in het café alle kanten op zoals feestavonden, live-bands, dartcompetities, biljartwedstrijden en kaartavonden! Daarnaast biedt onze uitgebreide keuken de mogelijkheid om onze gasten ook van heerlijke menu’s (o.a. spare-ribs, biefstuk, saté en shoarma) te voorzien, die elke zondagavond met veel plezier worden geserveerd.

Volg ons op Facebook zodat je automatisch op de hoogte blijft van alle leuke evenementen in het café!

Kijk op de agenda pagina voor de huidige openingstijden. Op ons gloednieuwe beach terras kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij, of een wijntje of speciaal biertje met borrelplank.

We zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 15:00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur, prima op tijd voor een lekkere uitsmijter… Kom eens gezellig langs!

Nieuw: onze snackkaart! Hierop allerlei heerlijke hapjes voor bij de borrel, van Vlamtosti tot Bieterballen.

Back To Top