skip to Main Content

Besloten Feest

Vanavond zijn we de hele dag gesloten i.v.m. een besloten feest. Wilt u ook uw eigen feest in de kroeg? Neem contact op voor de vele mogelijkheden: catering, eigen keuken, dj, podium etc. Ons team verzorgt uw complete avond!

Eric & the Insects Live!

Eric & the Insects is een eerbetoon aan Eric Clapton’s legendarische band Derek & The Dominos, die in hun korte bestaan (1970-1971) slechts één album uitbrachten: Layla And Other Assorted Love Songs. Volgens kenners is dit feitelijk het beste werk van Eric Clapton maar naast de titelsong is deze muziek bij het grote publiek helaas…

Besloten Feest

Vanavond zijn we vanaf 20:00 uur gesloten i.v.m. een besloten feest. Wilt u ook uw eigen feest in de kroeg? Neem contact op voor de vele mogelijkheden: catering, eigen keuken, dj, podium etc. Ons team verzorgt uw complete avond!

Just Fine (RSON GEANNULEERD)

Helaas heeft RSON wegens omstandigheden moeten afzeggen. Maar we hebben een prima band gevonden die deze avond komt spelen: Just Fine, die een behoorlijk gevarieerde setlist heeft, bekende namen als Dire Straits en Radiohead, maar ook BB King en genoeg Nederlandstalig: the Scene en Rowwen Heze. Belooft een gezellige avond te worden! https://www.youtube.com/watch?v=R9PZvZrBszg   Ol’…

EK: Nederland-Polen op groot scherm

In de kroeg op de tribune! De eerste groepswedstrijd van Nederland is tegen Polen. Het lukte de Polen niet om zich direct te kwalificeren voor het EK voetbal, maar Polen kwalificeerde zich pas in maart 2024 via de EK playoffs. Op zondag 16 juli om 15.00 uur spelen Nederland en Polen tegen elkaar. Het is…

EK: Nederland-Frankrijk op groot scherm!

In de tweede groepswedstrijd speelt Nederland tegen Frankrijk. De twee landen zijn geen onbekenden van elkaar, onlangs speelden ze nog twee keer tegen elkaar tijdens de EK-kwalificatie. Op 24 maart 2023 werd het in Parijs 4-0 voor Frankrijk en in de Johan Cruijff ArenA (13 oktober 2023) verloor het Nederlands elftal met 1-2 van de…

EK: Nederland-Oostenrijk

In de derde en laatste groepswedstrijd van Nederland speelt het Nederlands elftal tegen Oostenrijk. Nederland en Oostenrijk speelden twintig keer eerder tegen elkaar en nemen het op 25 juni 2024 om 18.00 uur weer tegen elkaar op, dit keer op het EK 2024 voetbal.

Dorpsstraatfeest!

Altijd gezellig: de braderie en alles er om heen! Kijk hier voor het programma! Kom gezellig wat eten en drinken bij het café!

Besloten feest; open vanaf 01:00 uur

Vanavond zijn we vanaf 20:00 uur gesloten i.v.m. een besloten feest. Wilt u ook uw eigen feest in de kroeg? Neem contact op voor de vele mogelijkheden: catering, eigen keuken, dj, podium etc. Ons team verzorgt uw complete avond! Na 01:00 uur zijn we weer geopend.

Besloten Feest

Vandaag zijn we de hele dag gesloten i.v.m. een besloten feest. Wilt u ook uw eigen feest in de kroeg? Neem contact op voor de vele mogelijkheden: catering, eigen keuken, dj, podium etc. Ons team verzorgt uw complete avond!

Back To Top