skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eric & the Insects Live!

13 april @ 20:00 - 14 april @ 03:00

Eric & the Insects is een eerbetoon aan Eric Clapton’s legendarische band Derek & The Dominos, die in hun korte bestaan (1970-1971) slechts één album uitbrachten: Layla And Other Assorted Love Songs. Volgens kenners is dit feitelijk het beste werk van Eric Clapton maar naast de titelsong is deze muziek bij het grote publiek helaas niet heel bekend. Daar wil Eric & the Insects verandering in brengen!

De setlist bestaat hoofdzakelijk uit tracks van het album Layla, en songs die Derek & The Dominos tijdens hun enige tournee in de UK en US speelden. Tevens speelt de band een aantal klassiekers uit Clapton’s periode bij Cream en zijn vroege solo werk.

Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Entree €5,- Live muziek in de kroeg! Kijk in de agenda voor de eerstvolgende optredens.

Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen…  Combineer het met lekker eten vooraf, we verzorgen je hele avond en ’s avonds lekkere live muziek! Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Zaal open 20:00 uur

Entree €5

Gegevens

Begin:
13 april @ 20:00
Einde:
14 april @ 03:00
Back To Top