skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mad Lee Live!

9 maart @ 20:00 - 10 maart @ 03:00

Over Mad Lee: tijdens een brainstormsessie is het idee ontstaan een repertoire te maken waarin aan de muzikale helden van dit viertal een ode wordt gebracht middels een medley (= Mad Lee). Ieder lid van de band heeft nummers aangedragen van zijn favorieten. Zo ontstond een lijst met een aantal hele grote namen uit het Blues en Rock genre.

Door deze werkwijze zou je kunnen zeggen dat Mad Lee een Blues en Rock Tribute Band is die een eigentijdse ode brengt aan de veelal overleden pioniers van deze alom geliefde muziekstijl.

 

Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Entree €5,- Live muziek in de kroeg! Kijk in de agenda voor de eerstvolgende optredens.

Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen…  Combineer het met lekker eten vooraf, we verzorgen je hele avond en ’s avonds lekkere live muziek! Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Zaal open 20:00 uur

Entree €5

Gegevens

Begin:
9 maart @ 20:00
Einde:
10 maart @ 03:00
Back To Top