skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Have a Cigar (HAC) Live!

3 februari @ 20:00 - 4 februari @ 03:00

Have a Cigar: al jaren wereldberoemd in de regio en nu live in Nieuwveen!

Have A Cigar is een Classic Rock Coverband uit Bodegraven, ooit vernoemd naar de song van Pink Floyd. Zij spelen covers van alle grootheden uit de rockwereld. Van Beatles tot Pearl Jam. Van Led Zeppelin tot U2. Goed voor een avondje genieten van livemuziek met een “HAC-sausje”. Have a Cigar bestaat uit 5 gedreven topmuzikanten. [Robbert Groenendijk: zang, gitaar; Nils Meijer: slaggitaar; Carl de Lima: solo gitaar; Sascha van ’t Hoog: Bas; Paul Kooistra: Drum]

 

Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Entree €5,- Live muziek in de kroeg! Kijk in de agenda voor de eerstvolgende optredens.

Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen…  Combineer het met lekker eten vooraf, we verzorgen je hele avond en ’s avonds lekkere live muziek! Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Zaal open 20:00 uur

Entree €5

Gegevens

Begin:
3 februari @ 20:00
Einde:
4 februari @ 03:00
Back To Top