skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mondharmonica workshop Benjamin Streuper, daarna: Smelly Mike! (Ol’ Skool Saturdays)

21 oktober 2023 @ 20:00 - 22 oktober 2023 @ 03:00

Workshop aanvang 20:00 uur, duur ±1,5 uur, daarna live: Smelly Mike!

Let’s play the blues!

Onder professionele begeleiding van Benjamin Streuper krijg jij de kans om op één van de meest bijzondere instrumenten uit de geschiedenis van de popmuziek te leren spelen.

Denk aan Toots Thielemans, Bob Dylan, Little Walter. Zij hebben dit kleine instrument groot gemaakt. Maar naast luisteren naar muziek is het zelf maken nog veel leuker. Dus kom meedoen en je zal versteld staan wat je na 1,5 uur allemaal met het instrument kunt spelen.

Tijdens deze workshop mondharmonica leer je de basis van het spelen op het instrument. Om uiteindelijk echte blues te gaan maken. Je leert 3 te gekke bluesriffs welke je gaat samen spelen met een echte begeleiding. Achteraf kun jij oprecht zeggen dat je bluesmuzikant bent!

Naderhand speelt Benjamin met zijn band Smelly Mike. Zo kun je het instrument direct in actie zien.

Wat krijg jij met de aanschaf van een ticket (€25,80 >21 jaar – €20,80 <21 jaar)?

– Een echte bluesharp in de toonsoort C (deze mag je houden).

– Toegang tot exclusief lesmateriaal en liedjes.

– Gratis toegang tot het aansluitende concert.

(Entree voor deze avond voor bezoekers die niet aan de workshop deelnemen: €5,-)

Wie is Benjamin Streuper? Als één van de enige professionele mondharmonica docenten in Nederland probeert Benjamin sinds 2010 zoveel mogelijk mensen te verbinden met elkaar. Hij geeft les in Arnhem en online middels videobellen. Daarnaast verzorgt Benjamin al jaren workshops voor bijzondere gelegenheden zoals bedrijfsevenementen, privéfeesten, energizers en voor de echte liefhebber.

Meedoen? https://www.ticketkantoor.nl/shop/TNvSRATYxL

De workshop vind plaats bij minimaal 20 deelnemers. Dus kijk af en toe ook op deze agenda/website van het café.

SMELLY MIKE Naast het geven van workshops en les is Benjamin actief als muzikant. Hij is frontman van de band Smelly Mike. Benjamin wordt ook regelmatig gevraagd om als gastmuzikant mee te spelen met verschillende formaties. Bekijk Smelly Mike hier op Youtube:

Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Entree €5,- Live muziek in de kroeg! Kijk hieronder voor de eerstvolgende optredens. Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Altijd leuker dan met elkaar rond de tafel; feesten in een mooi café en de volgende ochtend lekker uitslapen in plaats van de rommel opruimen… Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Gegevens

Begin:
21 oktober 2023 @ 20:00
Einde:
22 oktober 2023 @ 03:00
Back To Top