skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ol’ Skool Saturdays: Slingshot!

14 december 2019 @ 21:00

Deze sympathieke en energieke 9-mansband met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast je omver met herkenbare en dansbare nummers van af de jaren 60’ tot nu. Probeer maar eens niet mee te zingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij komen! En stilstaan is nauwelijks mogelijk wanneer de feeststemming iedereen heeft bereikt!

Slingshot neemt feesten héél serieus en is van mening dat iedereen gelijk is én dat iedereen mee moet doen. Daarom wordt ook aan iedereen gedacht met hits van Gers Pardoel tot de Beatles, van Doe Maar tot Daft Punk. Frontman Roy en de Slingshot mannen laten de de stijlen pop, Hollands, rock, dance, urban en skihut allemaal voorbij komen! Wil je dus samen feesten met Slingshot? 14 december in Café Inn ’t Lely Veldt!

Zien&horen: http://slingshot-coverband.nl/kijken/

Ol’ Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Simpel: aan de deur betaal je 5 euro (tenzij anders vermeld), daar krijg je een consumptiemunt voor en we gaan rond met lekkere hapjes. Een avond gezelligheid dus! Zaal open om 21:00 uur.

Idee: vier je verjaardag in de kroeg met live muziek tijdens Ol’ Skool Saturdays! Vraag naar de mogelijkheden.

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
21:00
Back To Top