skip to Main Content

Bluesharmonica Workshop

harmonworkshopVOLGEBOEKT! VOLGEBOEKT! VOLGEBOEKT!

Workshop € 15,- inclusief goede kwaliteit mondharmonica en daarna een avond met de Louisiana Men! (dus inclusief entree excl. consumptie; normaal is entree € 5,- inclusief consumptie).

> Mondharmonica leren spelen ‘for absolute beginners’  workshop op 24 oktober, van 20.30-21.30 uur. Dit is dus vóór het optreden van The Louisiana Men. > Altijd al mondharmonica willen spelen , maar het kwam er nooit van? Of je hebt er al jaren een thuis liggen maar doet er niets mee. Grijp dan nu je kans! De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues maar ook allerlei liedjes en andere muziekstijlen. Eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is de harmonica al jaren onverminderd populair. In deze  workshop ‘for absolute beginners’ neemt harmonicaspeler Hans ’homesick’ de Vries u een uur lang mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers! Smaakmaker in talloze muziekstijlen. Na een kwartier al speelt iedereen zijn eerste blueslick!  > Geen noten lezen. Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. > ‘Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na een uur lol naar buiten komt met je ‘eigen’ harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!’ > Deelname kost € 15,- inclusief goede kwaliteit mondharmonica en inclusief entree!

> Aanmelding vooraf (aan de bar) is gewenst! Bij aanmelding ontvangt u een deelnamebewijs, bewaar die en neem hem mee op 24 oktober. > Deelname is beperkt, wees er snel bij… Aanmelden vanaf 7 oktober a.s.

Kijk ook op youtube: bluesinwijk workshop mondharmonica

Back To Top