skip to Main Content

LIVE: Sugar Mama

WIJZIGING! Wsugarmamaegens familieomstandigheden kan de geplande band Bas Kleine & his Harmaniacs niet komen spelen. We zijn heel erg blij met de band die voor hen invalt: Sugar Mama!

Sugar Mama is in 1986 gestart door Bas de Jong. Sindsdien heeft de band vele optredens (in binnen- en buitenland) en bandwisselingen gekend, maar nog altijd wordt rauwe tribal blues gespeeld. Denk hierbij aan Howlin Wolf, John Lee Hooker, Skip James, Son House, Muddy Waters, Hound Dog Taylor.

De passie ligt bij het maken van eigen nummers en het bewerken van oude, vaak akoestische nummers, waarbij de ‘groove’ voorop staat. Het repertoire biedt dan nog meer ruimte voor verschillende stijlen, waaronder country bijvoorbeeld van Johnny Cash en Ierse invloeden.

De band wordt al weer sinds enige tijd met plezier voortgedreven door: Bas de Jong: gitaar, zang, mandoline en mondharmonica; Kris Hartman: drums, zang; Ron Awater: bas, zang

NOG NIET OVERTUIGD? YOUTUBE:

Bottle up and go https://youtu.be/HQo9cgUy7Fo

Mad man blues https://youtu.be/bWi8G3nCqrc

Pontiac https://www.youtube.com/watch?v=qWRBkBblkbI

Caleb Meyer https://www.youtube.com/watch?v=w7QohMUpGkA

Blind Willy Mctell https://www.youtube.com/watch?v=fpY5btf4lWc

Zaal open 21:00 uur, toegang 5 euro, dat is inclusief consumptie en hapjes! JARIG? Vier je verjaardag eens op een andere manier: in de kroeg met je familie en vrienden met live geweldige muziek! Maak een afspraak met ons om te kijken naar de mogelijkheden.

Back To Top