skip to Main Content

Ol’ Skool Fridays: Little Stef

OSF-logo-fc_2kader1def Little Stef 2013 0081Little Stef is een coverband rondom de Woerdense Stephanie van Bunningen. Steffie, ook wel het ‘gouden strotje’ van het Groene Hart genoemd, is een klein meisje met grote daden op het podium. Ze is nog maar 27 jaar maar ze heeft in de afgelopen 11 jaar al menig tentfeest, kroeg of festival op zijn kop gezet. Elk optreden van Little Stef is een groot feest met oude soul van o.a. Aretha Franklin, Nina Simone en Tina Turner en recentere (rock) covers van o.a. Anouk, Melissa Etheridge en Pink. Little Stef rockt maar weet je ook te raken met hartverscheurende blues van onder andere Beth Hart. De band staat als een huis en wordt al jaren gevormd door Richard Bakker (gitaar), Hans Nottelman (Bas), Michel Molenaar (toetsen), Ben Schuttenbeld (drums) en Gerard Thuis (gitaar). De band heeft inmiddels ruim 200 optredens gegeven en op festivals gespeeld met o.a. Kensington, Go backt to the Zoo, Jeugd van Tegenwoordig, Handsome Poets, Band zonder Banaan, etctera. Op hun site kun je ze meteen zien: www.littlestef.nl/

Entree is 5 euro, daar heb je dan weer wél je eerste consumptie voor (d.m.v. muntje) en we gaan rond met lekkere hapjes!

Café Inn ’t Lely Veldt heeft de afgelopen tijd een behoorlijke verandering ondergaan en het ziet er inmiddels supergezellig uit. In deze kroeg gaan veel mensen, maar vol is vol!

Ol’ Skool Fridays worden georganiseerd door een paar jeugdvrienden i.s.m. Café Inn ’t Lely Veldt.

We staan natuurlijk open voor tips en suggesties:
osfridays@live.nl

 

Back To Top