skip to Main Content

Unieke fotoshoot in 50ties stijl door Fiona la Fievre!

Fiona1Zie jij jezelf al op deze stoel zitten? Of samen met je vriend of vriendin in zo’n setting op de foto gezet door een professionele fotografe? Fiona La Fievre, zelf altijd gekleed in stijl,  komt naar Nieuwveen op 20 februari, tijdens het optreden van Dee’s Honeytones! Natuurlijk wel zo leuk als je dan ook in R&R stijl gekleed bent… Zoek een leuke petticoat, erg veel keus op het web, van professionele rock & roll (huur)kleding tot een goedkope bij een feestwinkel. Als je dan je haar ook nog ff goed in de lak zet, heren: lees: gel, dan ben je helemaal klaar.

Voorbeeld van site waar je voor weinig kunt huren:

http://www.klemo.nl/index.php?p=kleding&categorie=RR

Wij zorgen voor een setting zoals die, waarop Fiona zelf te zien is: een jaren vijftig kamerscherm, een tafeltje met pick-up en oude platen, jaren vijftig stoeltje… Hoe dan ook, je krijgt voor een schijntje een serie van totaal negen foto’s: drie verschillende uit de complete shoot: de originele, een zwart-wit versie en een in sepia-kleur. Genoeg keus om er een af te laten drukken op bijvoorbeeld canvas. Een unieke foto aan de muur! Eventueel willen we je hiermee best helpen. Fiona zoekt uit de shoot de beste drie foto’s uit, en zorgt voor beeldbewerking.

Fotografe Fiona La Fievre vraagt hiervoor slechts vijf euro. Let op: je kunt de shoot alleen doen als je ook het optreden van Dee’s Honeytones bezoekt (dit is een Ol’ Skool Fridays avond, wat wil zeggen dat we altijd vijf euro aan de deur vragen, daar heb je dan wel meteen een consumptiebon voor en de hele avond gratis hapjes). Per shoot kunnen, vanwege de beperkte ruimte, maximaal twee mensen op de foto. Fiona maakt foto’s van 21.00 tot 23.00 uur.

Je kunt je vooraf aanmelden via de facebookpagina van het café:
https://www.facebook.com/InntLelyVeldt

De fotoshoots gaan alleen door bij tien aanmeldingen of meer!

Back To Top