skip to Main Content

Ol’ Skool Saturdays: Sixpack LIVE!

Coverband Sixpack Deze allround band speelt hits van Bløf tot Mariah Carey, dus: dansbaar, herkenbaar en voor iedereen! Belooft een supergezellige avond te worden! Ol' Skool Saturdays: bijna iedere maand, altijd op een zaterdag, een avond met live muziek! Simpel: aan…

Meer weten »

Pakjesavond!

Vanavond is iedereen weer van harte welkom op onze pakjesavond! De bar hangt vol met hilarische, beslist niet voor onder de 18!, onzinnige en nog veel meer pakjes. Vanaf een klein bedrag die u besteed, kunt u een pakje openmaken:…

Meer weten »

Ol’ Skool Saturdays: Slingshot!

Deze sympathieke en energieke 9-mansband met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast je omver met herkenbare en dansbare nummers van af de jaren 60’ tot nu. Probeer maar eens niet mee te zingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij…

Meer weten »

X-mas party met DJ Jor-D!

Wij vinden dit altijd wel een van de leukste avonden van het jaar. En dit jaar hebben we naast top DJ Jor-D voor jullie nog een extra leuke verrassing!

Meer weten »

X-mas Party met DJ Leon!

We feesten eerste kerstdag gewoon verder! X-mas Partytime... DJ Leon maakt er  vanaf 22:00 uur een echte X-mas Party van!

Meer weten »

Afterparty Oliebollen Toernooi

Met vanaf 22:00 uur: DJ Leon

Meer weten »

Feestend 2020 in!

Kom gezellig feestend het nieuwe jaar in! Vanaf 01:30 uur zijn we open, na het ongetwijfeld weer mooiste vuurwerk van de regio!

Meer weten »

Besloten Feest

Vanavond is het Café gesloten wegens een besloten feest. Heeft u ook iets te vieren? Vraag naar de vele mogelijkheden: hapjes uit onze eigen keuken, catering, live muziek, podium, dj etc. Neem contact met ons op via 06-84086664 of loop gewoon even…

Meer weten »

Ol’ Skool Saturdays: Chill!

Chill: bekende gouwe ouwe jaren 60/70’s, plus dé meezing hits van nu, swingende medleys enz! Luisteren & kijken: http://thechill.nl/uncategorized/chill/

Meer weten »

Besloten Feest

Vanavond is het Café gesloten wegens een besloten feest. Heeft u ook iets te vieren? Vraag naar de vele mogelijkheden: hapjes uit onze eigen keuken, catering, live muziek, podium, dj etc. Neem contact met ons op via 06-84086664 of loop gewoon even…

Meer weten »
 • do
  01
  jan
  2015
  01.30 uur

  Print2015 komt er aan! Maar eerst nog even genieten op de hoek... en daarna snel de kroeg in om iedereen die je gemist hebt, een gelukkig nieuwjaar te wensen! Laten we 2015 goed beginnen...

  Alvast wat voorpret: Vuurwerk voor de kids 2013

 • vr
  09
  jan
  2015

  Vanavond is het café vanaf 20.30 uur gesloten in verband met een besloten feest.

 • wo
  14
  jan
  2015
  20.00 uur

  Thuiswedstrijd LUKT HET VANDAAG WEL tegen Back to Basics

 • vr
  16
  jan
  2015
  21.00 uur

  Persfoto Kennèh 2014 Logo 2014Folkband Kennèh uit Didam heeft zich in de afgelopen jaren goed in de kijker gespeeld van veel muziekfans in het hele land. De frisse en opgewekte muziek van deze band zorgt bij iedere gelegenheid voor de juiste sfeer. Dit resulteerde in drie albums die er mogen zijn; `t Veurjaor, Gangmakers en het in 2010 uitgebrachte album Oaveral. Kennèh stond als support act al in zalen als de Heineken Music Hall (o.a. voor Normaal, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen, Golden Earring en De Dijk) en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige festivalband. Bewijs hiervan werd geleverd tijdens energieke optredens op o.a. Het Zwarte Cross Festival 2003 en 2010, Waalkade Nijmeegse Vierdaagse Feesten en Huntenpop.   De muzikale stijl van Kennèh staat onder invloed van drie elementen: 1. Rowwen Hèze en 2. Dialect en 3. Gezelligheid. Er wordt gelonkt naar Ierse folkmuziek ala The Pogues, Nederpop klassiekers worden gespeeld in een Tex-Mex jasje.  En natuurlijk, een band die met de singles Vierdaagse, Vri-jdag en Arme Jenny (werkt bi-j de Aldi) hoge ogen gooide, weet hoe je een feestje bouwt. Meer informatie: www.kenneh.nl volg Kennèh op twitter: www.twitter.com/kennehdidam of via facebook: www.facebook.com/kennehdidam (Bron: ongekendtalent.nl)

 • vr
  06
  feb
  2015
  20.00 uur

  Darts_001Vrijdag 6 februari: het tweede 'Café Inn 't Lely Veldt Open'!

  Schrijf je snel in, vorig jaar was alles vol. Wie neemt de mooie beker dit jaar mee naar huis? Schrijf je in via Richard Stokman (telefoon 06-11114632) of aan de bar. Inschrijfgeld tien euro per koppel.

  Prijzen: (in euro) 100, 50 en 25!

  Aanvang: 20.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dan voorkomen we dat we mensen moeten teleurstellen.

 • za
  07
  feb
  2015
  22.00 uur

  70_80ties_02_201570's & 80's Party met DJ Johan!

  Voor oud en jong: hits uit de 70's en 80's horen we graag in deze kroeg. DJ Johan draait ze allemaal, zoek je ouwe soulbroek op en je beenwarmers!

  Aanvang: 22.00 uur

  Binnenkort meer informatie over deze Party, en blijf de facebook in de gaten houden...

 • vr
  13
  feb
  2015
  20.00 uur

  darts005Vrijdag 13 februari: Singles Dart Toernooi 'Café Inn 't Lely Veldt Open'!

  Wie neemt de mooie beker dit jaar mee naar huis? Schrijf je in via Richard Stokman (telefoon 06-11114632) of aan de bar. Inschrijfgeld vijf euro.

  Eerste prijs VIJFTIG EURO!

  Aanvang: 20.00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dan voorkomen we dat we mensen moeten teleurstellen.

 • vr
  20
  feb
  2015
  21.00 uur

  CD cover FrontDee's Honeytones, een rhythm and blues, rockabilly band uit omgeving Rotterdam, doen de jaren 50 herleven.
  Volledig in stijl spelen ze goed in het gehoor liggende dansbare muziek die ook een breder publiek aanspreekt.
  De voornamelijk eigen nummers zijn geïnspireerd op de oude rhythm and blues, jump, blues en jive en de covers uit het repertoire zijn afkomstig van o.a. Wynonnie Harris en Little Esther Philips.
Dit maakt een show van Dee’s Honeytones tot een swingende ervaring!

  Wie zijn Dee’s Honeytones?

Zangeres Dee Ann zingt met  volle passie voor muziek, en in stijl.
 Met haar kraakheldere zangstem doet de stijlvolle diva de stijl ten volle eer aan. Naast zang is haar swingende piano en gitaarspel een welkome aanvulling op de transparante sound van de band.
 Dee schrijft veel nummers zelf, die ze dan ook op het podium als geen ander kan vertolken.

 Contrabassist Mars heeft zijn credits reeds verdiend in vele andere Rockabilly en Roots formaties. Zijn technisch zeer steady basgeluid vormt een belangrijk deel van de basissound. Hij is tevens verantwoordelijk voor veel van het zelfgeschreven repertoire en wordt gezien als de artistieke leider van het gezelschap.

 Pat Angel heeft de blues in alle pezen van zijn lichaam en combineert dit op creatieve wijze met andere invloeden uit de rootsmuziek. Door zijn unieke spel en authentieke geluid is hij de perfecte gitarist voor deze formatie. René, die oorspronkelijk zijn roots in andere muziekstijlen had, zet met zijn technische drumwerk een solide swingende basis neer. Dit wordt aangevuld met lekker rollende drumbreaks en de soms zeer verrassende ritmeveranderingen geven een extra dimensie  aan het geheel.

  Afgelopen jaar werd er flink opgetreden in zowel Nederland als België. De locaties varieerden van diverse poppodia en  muziekcafés de tot de meer specifieke festivals als Rock and Roll Sunday Hoorn en Hottroddedbullfrog.

Begin 2014 is de band de studio in gedoken om het eerste Boppin' Rhythm and Blues album te maken, waarvan het grootste deel uit eigen songs zal bestaan. 
Na de release van het album in maart 2014 zijn we weer klaar om de podia op te gaan.
  Op de site is een voorproefje te zien en te horen. www.honeytones.nl

  Like ons op facebook! En Nieuwveen: een cd voor de best geklede rocker! (m of v)...

 • vr
  20
  feb
  2015
  21.00 uur

  Fiona1Zie jij jezelf al op deze stoel zitten? Of samen met je vriend of vriendin in zo'n setting op de foto gezet door een professionele fotografe? Fiona La Fievre, zelf altijd gekleed in stijl,  komt naar Nieuwveen op 20 februari, tijdens het optreden van Dee's Honeytones! Natuurlijk wel zo leuk als je dan ook in R&R stijl gekleed bent… Zoek een leuke petticoat, erg veel keus op het web, van professionele rock & roll (huur)kleding tot een goedkope bij een feestwinkel. Als je dan je haar ook nog ff goed in de lak zet, heren: lees: gel, dan ben je helemaal klaar.

  Voorbeeld van site waar je voor weinig kunt huren:

  http://www.klemo.nl/index.php?p=kleding&categorie=RR

  Wij zorgen voor een setting zoals die, waarop Fiona zelf te zien is: een jaren vijftig kamerscherm, een tafeltje met pick-up en oude platen, jaren vijftig stoeltje... Hoe dan ook, je krijgt voor een schijntje een serie van totaal negen foto's: drie verschillende uit de complete shoot: de originele, een zwart-wit versie en een in sepia-kleur. Genoeg keus om er een af te laten drukken op bijvoorbeeld canvas. Een unieke foto aan de muur! Eventueel willen we je hiermee best helpen. Fiona zoekt uit de shoot de beste drie foto's uit, en zorgt voor beeldbewerking.

  Fotografe Fiona La Fievre vraagt hiervoor slechts vijf euro. Let op: je kunt de shoot alleen doen als je ook het optreden van Dee's Honeytones bezoekt (dit is een Ol' Skool Fridays avond, wat wil zeggen dat we altijd vijf euro aan de deur vragen, daar heb je dan wel meteen een consumptiebon voor en de hele avond gratis hapjes). Per shoot kunnen, vanwege de beperkte ruimte, maximaal twee mensen op de foto. Fiona maakt foto's van 21.00 tot 23.00 uur.

  Je kunt je vooraf aanmelden via de facebookpagina van het café:
  https://www.facebook.com/InntLelyVeldt

  De fotoshoots gaan alleen door bij tien aanmeldingen of meer!

 • vr
  27
  feb
  2015
  20.00 uur

  Lhvw_cIHLTthuiswedstrijd van Lukt het vandaag wel. Kom kijken bij de darters. 180!

 • vr
  06
  mrt
  2015
  20.00 uur

  darts002Lukt het vandaag wel speelt weer een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Luigi's. Kom gezellig kijken!

 • vr
  13
  mrt
  2015
  20.00 uur

  830355_38907703WLTO Kaartavond, voor meer informatie, mail naar info@cafeinntlelyveldt.nl, of vraag aan de bar.

 • vr
  20
  mrt
  2015
  21.00 uur

  jerkingbirds03Daar zijn de leukste buren!
  Nederlandse bluesband van wereldformaat uit Zevenhoven, kijk hier YOUTUBE waarom bluesliefhebber Johan Derksen ze zo goed vind! Of kijk hier naar een optreden: She's Dangerous (Texel 2009) of Play On (fotocompilatie). Hier is hun eigen site: www.jerkingbirds.nl, klik op die vogel...

  The Jerkingbirds: Fred Schutter: vocals
; Jack van Leeuwen: bluesharp & vocals
; Johannes Schuitemaker: guitar
; Sjaak van der Mijl: bass
 en Emil van der Linden: drums.

  Hun eerste cd is uit: 'for an apple & an egg', verkrijgbaar via hun site, maar ze nemen hem vast ook mee, dus stop een tientje extra in je zak! Blues van de buren!

   

   

 • vr
  03
  apr
  2015
  20.00 uur

  Darts_001Lukt het vandaag wel speelt een thuiswedstrijd, nu tegen Bloemhof. Topdarters in Nieuwveen!

   

  Let op: voor in het café is er een besloten feest, achter in de zaal speelt LHVW!

 • vr
  03
  apr
  2015
  20.00 uur

  beslotenfeest1Vanavond is er een besloten feest voor in het café, achter wordt er gedart.

 • di
  14
  apr
  2015
  20.45 uur

  Chachampions-league-14-aprilmpions League Kwartfinales met vanavond om 20.45 uur:

  Juventus-AS Monaco

  en

  Atlético Madrid-Real Madrid

  In de rust: bitterballen!

 • wo
  15
  apr
  2015
  20.45 uur

  champions-league-15-aprilChampions League Kwartfinales met vanavond om 20.45 uur:
  FC Porto-Bayern München
  en
  Paris Saint Germain-FC Barcelona
  In de rust: bitterballen!

 • di
  21
  apr
  2015
  20.45 uur

  champions-league-21-aprilChampions League Kwartfinales met vanavond om 20.45 uur:
  Bayern München-FC Porto
  en
  FC Barcelona-Paris Saint German
  In de rust: bitterballen!

 • wo
  22
  apr
  2015
  20.45 uur

  champions-league-22-aprilChampions League Kwartfinales met vanavond om 20.45 uur:
  Real Madrid-Atlético Madrid

  en

  AS Monaco-Juventus
  In de rust: bitterballen!

 • vr
  24
  apr
  2015
  20.00 uur

  105421_3569Dartvereniging Lukt het vandaag wel tegen Musketiers. Kom kijken en onder het genot van een biertje genieten!

 • vr
  24
  apr
  2015
  21.00 uur

  custommadetrio logo1GetInline-1GetInlineLekkere Rock&Roll van de mannen van Custom Made AKA The Toothpicks... Als er nog iemand op een kruk blijft zitten, weten wij het ook niet meer...

  Bekijk ze op Youtube, zie de links, en geniet alvast maar! Hun eigen site is 'under construction', maar hier is hun facebook:
  facebook Custom-Made-Trio,  hier alvast wat muziek, genieten maar: Franeker live of Terschelling; genoeg andere filmpjes op youtube natuurlijk...

  Toothpicks is een lekkere Rock’n’Roll / Rockabilly-band in de traditionele driemans bezetting: gitaar, drums en natuurlijk contrabas. De bassist en de gitarist zijn allebei leadzangers wat voor veel variatie zorgt.

  Deze mannen spelen de Fifties-muziek met de bijpassende ouderwetse sound maar het is allemaal wél lekker pittig.

  Arnoud van der Veen (zang en gitaar), John Houtveen (zang en contrabas) en Gert van Baren (drums) draaien al vele jaren mee in de Nederlandse Rock’n’Roll-scene. Arnoud was jarenlang zanger/gitarist van de bekende band The Red Shots, waarmee hij over de hele wereld tourde. Hij zingt ongeveer de helft van de Toothpicks, de andere helft wordt door John gezongen.

  Toothpicks speelt veel bekende en onbekende nummers die in de jaren ’50 werden uitgebracht op het legendarische SUN-label: oa Elvis Presley, Roy Orbison en Johnny Cash. Daarnaast komt ook de rockabilly-revival van rond 1980 voorbij, met oa The Stray Cats en Crazy Cavan. Afgezien van deze muzikale invloeden is de FUN-factor bij de Custom Mades net zo belangrijk. Zonder lol geen Rock’n’Roll…

  Het draait bij Toothpicks dus om 2 inspiratiebronnen: SUN en FUN! Of zoals ze zelf zeggen: ‘It’s only Rock’n’Roll but we like it’!

  Nog één dan:

  ttps://www.youtube.com/watch?v=Q_NwftKGuek

 • zo
  26
  apr
  2015
  22.00 uur

  kroningsdag-04_2015Koningsnacht met 6 DJ’s!
  De hele nacht doorfeesten met DJ's Discogoodlife, Hardstyle Defenders, Nelus & Eggy

  Aanvang 22.00 uur, gratis entree!

 • di
  05
  mei
  2015
  wo
  06
  mei
  2015
  20:45

  Heenwedstrijden op dinsdag 5 en woensdag 6 mei
  Barcelona - Bayern en Juventus - Real Madriduefa-champions-league2

 • za
  09
  mei
  2015

  beslotenfeestVanavond is het café vanaf 20.30 uur gesloten in verband met een besloten feest.

 • di
  12
  mei
  2015
  wo
  13
  mei
  2015
 • za
  16
  mei
  2015
  17:30 uur

  201326077_19744620_116 Maart wordt het kroegentoernooi weer gespeeld! Café Inn 't Lely Veldt sponsort dit jaar wederom, dus dat gaat na het toernooi weer een gezellige boel worden in de kroeg! Eerst lekker eten en daarna feesten met DJ Jor-D!

  Het buffet staat klaar vanaf 17:30 klaar, en vanaf 19:00 uur draait DJ Jor-D!

 • vr
  22
  mei
  2015
  21.00 uur

  LBBBB staand- Bronvermelding View on YouEn weer een band uit de regio: uit Kudelstaart komt Little Boogie Boy! Hein Meijer komt met zijn band het café platspelen, zorg dat je het niet mist, want dit wordt een superavond... Je kunt ze hier alvast bekijken: OH BABY, YOU DON'T HAVE TO GO of Little Boogie Boy speelt Elmore James kijk ook hier voor nog meer muziek: YOUTUBE

  Site: www.littleboogieboy.nl of Facebook

  (Foto: View on you)

   

 • vr
  29
  mei
  2015

  beslotenfeestVanavond is het café vanaf 20.30 uur gesloten in verband met een besloten feest.

   

   

   

   

 • za
  06
  jun
  2015
  20.45 uur

  uefa-champions-league2Zaterdag 6 juni 2015, 20.45 uur, Berlijn
  Olympiastadion, Berlijn

 • vr
  26
  jun
  2015
  15.00 uurDorpsstraat, Nieuwveen

  875Sinds 1987 in Nieuwveen niet meer weg te denken: het Dorpsstraatfeest!

  Kom gezellig snuffelen bij de kraampjes, er staat van alles wat. En daarna lekker wat eten en drinken bij onze kroeg. Midden tussen alle kraampjes staan wij klaar voor u; een lekker biertje of frisje, een lekker hapje. Op het terras, en mocht het slecht weer zijn, binnen is altijd genoeg ruimte!

  Wat er in de pan zit? Dat volgt nog...

 • ma
  17
  aug
  2015
  13.00-24.00

  pool-1280x960Van 17 t/m 27 augustus is het Café gesloten in verband met vakantie. 28 augustus bent u weer van harte welkom! Iedereen een fijne vakantie gewenst!

  Overigdan_logoens is het Café wel geopend voor de activiteiten van de Stichting DAN: 17 augustus darten en 20 augustus kinderdisco. Zie voor actuele informatie de website van de Stichting: www.stichtingdan.nl

   

 • za
  05
  sep
  2015
  20.00 uur

  partypeopleVanavond is het Café aan de achterzijde gereserveerd voor een besloten feest; aan de voorzijde zijn we 'gewoon' geopend.

 • vr
  25
  sep
  2015
  20.00 uur

  LHVW - WelsdogsLHVWdarts003

 • vr
  25
  sep
  2015
  21.00 uur

  DSC00409Folk & lol: de muziek van de Folkaholics is een combinatie van traditionele Irish Folk en eigentijdse feestmuziek die haar wortels in de Ierse kroegmuziek heeft. Eigentijds traditioneel zou je het kunnen noemen. Eigenlijk is het niet belangrijk hoe je het noemt, het gaat er tenslotte om hoe het klinkt, en vooral ook hoe de sfeer rondom de optredens is. En het verleden heeft aangetoond dat het met die dingen bij de Folkaholics wel goed zit!

  www.folkaholics.nl/

  Youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=folkaholics

  © foto: Ronald Rietman

 • vr
  09
  okt
  2015

  Darten: Gooi Maar Wat - Sons of AllergieGOOIMAARdarts001

 • vr
  09
  okt
  2015
  21.00 uur

  Speciale avond voor alle vrijwilligers van de Stichting DAN! Aanvang 21.00 uurdan_logo

 • za
  10
  okt
  2015
  21.00 uur

  pm_logo_kleurKAARTEN ZIJN VERKRIJGBAAR VANAF 17 SEPTEMBER!

  Daar zijn ze weer! Pater Moeskroen's Pubtoer komt dit jaar ook weer in Nieuwveen en ze nemen hun laatste cd Vagebond zeker mee. Mis ze niet en koop op tijd een kaartje in het Café aan de bar. Hou de Facebook van het Café in de gaten, zodra de kaarten er zijn, staat het er zeker op! Kaarten Euro 12,50. Zo rond 20 september a.s. zouden ze binnen kunnen zijn. Kijk ook op de site van de band: www.patermoeskroen.nl
  pater-moeskroen-2015

 • zo
  11
  okt
  2015
  12.00 uur

  Voor de wedstrijd Altior-Nicolaas Boys eerst een Pre Party voor Vak N! Aanvang 12.00 uurvakN

 • vr
  16
  okt
  2015
  20.00 uur

  LHVW - Klasse DartLHVWdarts003

 • vr
  23
  okt
  2015
  20.00 uur

  Gooi Maar Wat - De GouweGOOIMAARdarts001

 • vr
  30
  okt
  2015
  21.00 uur

  141803_3534Ol' Skool Fridays: coverband seven2groove!

  seven2groove bestaat uit 7 ervaren muzikanten uit Amsterdam en omgeving die met veel plezier cover songs brengen. Voorop staat het plezier dat wij hebben met het maken van muziek, en we streven er altijd naar om dat plezier ook over te brengen op het publiek.

  Van Anouk tot Beatles, en van The Doors tot Kings of Leon!

  www.seven2groove.nl/

  Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Isy68N-E4x0

 • vr
  06
  nov
  2015
  20.00 uur

  Gooi Maar Wat - LDV Hondenopvakantie.nlGOOIMAARdarts001

 • vr
  13
  nov
  2015
  20.00 uur

  LHVW - TaveerneLHVWdarts003

 • vr
  20
  nov
  2015
  20.00 uur

  Gooi Maar Wat - Balletje Mayo IIGOOIMAARdarts001

 • za
  21
  nov
  2015
  21.00 uur

  Uit Hazerswoude Rijndijk: The Timers! Energieke live performance, eigen rocknummers maar natuurlijk ook covers uit de 70-90ties. Een aantal Nieuwveners heeft ze al gezien, en zijn laaiend enthousiast. En vanavond zijn ze hier in de kroeg! Mis ze niet, dit is een band met potentie, kijk bijvoorbeeld op hun facebookpagina waar ze allemaal al eerder opgetreden hebben. En  vergeet niet te kijken op YouTube, genieten!

  Entree E 5,–. Zaal open 21.00 uur.

  https://www.facebook.com/TheTimers

  https://www.youtube.com/watch?v=Co9IN6ZK6OA

  https://www.youtube.com/watch?v=yDcjvQimKKM

  https://www.youtube.com/watch?v=8gKC1DMmL8o

  livethe timers

 • vr
  27
  nov
  2015
  21.00 uur

  Kenneh227 november wordt één groot feest! Kennèh gaat populair worden in Nieuwveen; in mei op Bloklandfeest, en vorig jaar hebben ze hier het café ook al flink op zijn kop gezet... Denk aan een mix van Rowwen Heze, de Pater en voeg er nog wat extra aan toe, en je hebt een topavond!

  www.kenneh.nl/index.html

  Youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=Kenneh

 • vr
  04
  dec
  2015
  20.00 uur

  LHVW - De EzelsLHVWdarts003

 • za
  05
  dec
  2015
  20.00 uur

  Een heel jaar wachten op deze avond... Maar nu is 't eindelijk weer zover, de verjaardag van die ouwe Sint met al zijn gekleurde Pieten! Er is goed ingekocht, lelijke, ondeugende, fraaie en grappige kadootjes hangen te wachten aan de bar! Bij iedere besteding van 20 euro, kun je er één afhalen. Mis het niet, en kom op tijd, op is altijd op, en dan moet je weer een jaar wachten...PileofPresents

 • vr
  11
  dec
  2015
  20.00 uur

  Gooi Maar Wat - Tante Jans 1GOOIMAARdarts001

 • vr
  11
  dec
  2015
  21.00 uur

  littlestefLittle Stef: Uitjedakgarantie!

  Little Stef is een coverband rondom de Woerdense Stephanie van Bunningen. Steffie, ook wel het ‘gouden strotje’ van het Groene Hart genoemd, is een klein meisje met grote daden op het podium. Ze is nog maar 28 jaar maar ze heeft in de afgelopen 12 jaar al menig tentfeest, kroeg of festival op zijn kop gezet. Op verzoek kan de band uitgebreid worden met blazers en dan staan er minimaal negen man op het podium. Elk optreden van Little Stef is een groot feest met oude soul van o.a. Aretha Franklin, Nina Simone en Tina Turner en recentere (rock) covers van o.a. Anouk, Melissa Etheridge en Pink. Little Stef rockt maar weet je ook te raken met hartverscheurende blues van onder andere Beth Hart. De band staat als een huis en wordt al jaren gevormd door Richard Bakker (gitaar), Hans Nottelman (Bas), Gijs Smit (toetsen), Ben Schuttenbeld (drums) en Gerard Thuis (gitaar). De band heeft inmiddels ruim 200 optredens gegeven en op festivals gespeeld met o.a. Kensington, Go back to the Zoo, Jeugd van Tegenwoordig, Handsome Poets,  etcetera. Voorprogramma’s van onder andere De Dijk, Barrelhouse, Band zonder Banaan, etc. De band little Stef biedt ‘uitjedakgarantie’.

  www.littlestef.nl/thuis

  Youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=little+stef

 • vr
  18
  dec
  2015
  20.00 uur

  Gooi Maar Wat - De DartbustersGOOIMAARdarts001

 • vr
  18
  dec
  2015
  20.00 uur

  LHVW - Balletje Mayo ILHVWdarts003

 • do
  24
  dec
  2015
  22.00 uur

  DJ Johan maakt er weer een gezellig feest van op deze kerstavond! Gegarandeerd een Happy X-mas Party!swinging_christmas_party1

 • vr
  25
  dec
  2015
  20.00 uur

  xmasTonight it's X-mas time! Met DJ Jordy!

 • za
  26
  dec
  2015
  18.00 uur

  Kom 2e kerstdag ook gezellig borrelen in het Café!

  kerstbuffet FBBinnen is alles in fraaie kerstsfeer gebracht, en met een fantastisch kerstbuffet gaan we om 18.00 beginnen aan een heerlijke avond. Na het buffet gaan we uiteraard door met feesten!

  De kosten voor het buffet zijn slechts 15 euro per persoon.

  Graag opgeven aan de bar vóór 22 december a.s.

   

Back To Top